Search This Blog

Friday, February 23, 2007

Lonely in Gorgeous

I watched one episode of Paradise Kiss and get stucked with the beginning theme song. So I just download and enjoy.For more fun, I edited wall paper inspired by it.The song was sang by Tommy February and become ost for Paradise Kiss.But the picture I used here is from Saiunkoku Monogatari which I felt in love with the Shi Ryuuki.But he is not only one I felt to, there 's al lot of character that can melt your heart from the anime, even Kou Reinshin ,foster father of Li Koyouu.Just watch it by yourself and you will addict on it in no time.


Here I gave the translation of Lonely in Gorgeous :

At midnight, I rushed out
I kicked the door,
My glass slipper broke,
and I also tore my dress

Hey, it's disgusting, isn't it?
Even if I chase you, you won't come
Tears fill up my eyes
and I can't run anymore

Maybe it's jealousy... I'm s-a-d...!!

"Lonely in Gorgeous" Yeah...
Party night...I'm Breaking my heart
I want you to find me and hold me now

My headlights are shining
...where are you Bad boy?
I wipe away my tears with the scarf of love
and I can't see anything

I want to gather up the stardust
and throw them at you
Why should I care?
You can't love anyone but yourself...

Maybe it's heartbreak... For real...?!

"Lonely in Gorgeous" Yeah...

p/s: For Saiunkoku Monogatari the ost is Hajimari No Kaze, not this song.




Tuesday, February 13, 2007

Tribute to arwah Che Minah

February 13 2007
Aku surf friendster dan membaca message lama,especially from arwah.Entah kenapa?Rindu mungkin.Dengan keramahannya setiap kali aku melepak di biliknya.Kelantangan ketika kami meeting project.Tiba-tiba jadi rindu.Mungkin anda yang pernah mengenalinya akan merinduinya paling tidak sesekali.


Umurnya sebaya aku, muda lagi bukan?Benarlah ajal adalah milik Tuhan.Kekadang kita beria-ria merancang hidup selama mungkin tapi siapalah yang tahu esok atau sebentar lagi?Mohon pada Tuhan sentiasa menerima kita dengan baik,memelihara kita,menyayangi kita.Dan berdoa semoga kita tidak tergelincir dari jalanNya.

Dulu aku pernah menulis tentang semut.Alhamdulillah ramai yang memberi response positif.Ada yang meminta copy tapi aku dah hilangkan softcopynya.Dan aku tak terdaya untuk menulisnya semula.Tapi siapa sangka, hari ini aku asyik membelek message yang pernah ditulis oleh arwah,terdapat juga yang disertakan bersama tulisanku.Thanks che minah.I miss you.Pada kawan-kawan yang ingin membaca tulisan burukku hampir empat tahun lalu, silakan.Harap sudi disedekahkan doa kepada arwah Che Minah. Terima kasih

Humm…pagi lebih kurang kul 2.45 pagi,27 Sept 03..
Aku still melangut depan pc member…dengar lagu ganas tapi layan jiwang(tah haper2 tah).. Kat rumah just tinggal aku ngn member berdua,member aku yg lain balik kampung.Member aku fiza dah tido layan mimpi…Aku?Aku takleh tidoo..memikirkan byk perkara..Kelemahan aku yg utama adalah terlebih berpk..Berpk bende2 yg berpaedah takpele jugakk..Ini pk bende yg bukan2..tah bile le aku leh ubah tabiat buruk nih…


Tengah aku berduka nestapa malam tuh…tetiba je ternampak seekor semut..Humm..semut kat dlmdapur (apa lagi..mesti semut ni ngah mengepau makanan kat rumah aku)Semut tuh berjalan berpusing2..pastu patah balikk..Pastu pusing balikkk, kat tempat yg sama plak tuhh..Sekali tgk semut nih macam tawaf je, dua kali tenguk cam semut gile le plak semut nihh..Naik pening plak kepala aku tgk semut kecik nan seekornihh…..atas majalah yg aku ngh belek plak tuhh… Tup2..semut tuhh sambung jalan balik..Hek eleellele..semut nihh..Assal le dia tak jalan terus je tadi, berpusing2 buat aper..Kalo jln terus je kan senang, shortcut je takyah buang masa..

Tetiba aku terdiam,terasa cam semut tuh bercakap ngn aku plak.. ‘ unid, ikut hati mmg aku nak jalan je trus..tanak pusing2..Tapi aku tak dapat hidu jalan aku, so sebab tu tadi aku berpusing2 cari jalan..bila aku confuse aku patah balik jln asal, and dr situ aku try cari balik jalan yg betul… Memang aku buang masa saja berpusing2..tapi apa daya..aku nih semut, aku tak nampak macam mana structure jln dapur nihh..So itule yg kene aku buat..Mmg nampak cam aku buang masa,tapi sekurang2 nya aku dah berusaha”..Dan semut tuh terus jln…

Pagi tuh aku menangiss..(nangis je hobi die) Nangis pasal malu kat semut kecik tuhh…Semuttuh kecil jerr..tapi berani betul dia jalan sesorang (sesekor) kat kawasan dapur yg besar tuh (besarle bagi seekor semut)..Tak terpk ke risiko nye tinggi, ye le buatnye aku terpijak ke, ataukene sembur ngn ridsect ke…..Humm..terpk balik yg aku nih manusia..Tuhan kasi aku akal n anggotasempurna tapi still takut..Padahal Tuhan sentiasa ada di sisi aku, tunggu jer aku ngadu kat Dia… Teruk betul aku nihh….

Pagi tuhh..aku nangis lagi tulih pasal semut tuh dlm diari…n semut tu terus jln selambarjerr atas diari (diari le kut) aku…dan terus hilang lepas ke mana….~~~truly-unid

Tuesday, February 6, 2007

All out Saturday

Saturday 3 February 2007

My x roommate, Siti who will get married on this coming Chinese New Year slept at my house.Today our plan with my x housemate,classmate to hanging out together.We had breakfast at NZ Curry House.Nasi Lemak is the best,you should not eat too often.High colestrol.


First place we went is Zoo Negara.Maybe for certain people is quite funny to visit the kid’s dream place.But not for me who really into Animal Planet.My last visit at Zoo Negara when I was 5 years old.The smell of zoo sometimes killing my nose.Luckily we were not plan to have picnic there.But the sad thing is the animals does not look happy. I am not sure whether it is only my feeling or it is true. The water flow is not seem healthy. I think that is one reason why it is not smell nice. The animal inside there is is slim, look like they have special diet.I have feeling like watching animal inside prison rather in the zoo.

Penguin, I count 3 penguins which slim and clumsy. Watching the animal inside here makes me want to cry. Then we watch elephant show and multi animal show. Some animals are not able to perform. I am not sure what the reason. The weather was not sunny maybe. On my way back, I am just wondering how to improve our national zoo. Money is the main problem I think. If you have money then you can develop sophisticated facilities to make those animals happy.

Maybe for certain people, it is waste to help animal. There’s a lot of people need our help. Hellloooooo…excuse me. The earth is not belongs only to human. It’s older than us, so how we claim the thing that existed before us as ours. Who belongs to whom actually? We just as a guard, khalifah or leader to ensure that this earth will last forever peacefully. The other creature does not have super power brain like we do. But sometimes they act better than us. Don’t become selfish, help the nature means help us. The reason of global warming is not that animal false, it is us. We should feel ashamed to ourselves.

I am not blaming Zoo Negara; thanks to their effort we still can watch those animals. But I think we should figure out to help them. I read the brochure, volunteer is welcomed. Aha…why not?!
Then we went to Mines. Sightseeing from the boat. The mine is very big. I heard a lot of people died some of them still could not be found. The mine is not same like river or sea. It has strong magnet, therefore if something drops it will sinking deep inside the mine base. Therefore swimming is not allowed.


There‘s a lot of fish especially cat fish. You can see some of the death fish floating with the white color. The construction which is next to the lake is source of dizziness of the fishes. The fish will lack of oxygen then die. Ahh…It is human false again. It‘s inconvenient truth like title of incoming movies. Very hard to admit but yet it’s true.

The Mines it’s more beautiful at nite, so anyone who plan to sightseeing, make it nite ok. We arrived home at nite, and the plan is not stop there. We watching midnite movie, The Holiday. I was sleeping while watching. Romance movie is not really me. I love cartoon and animal documentaries better.

We completed our plan at 4 am. How tiring, I just woke up for Subuh and continue my sleep until 3 pm something. What to do, we are not meet everyday so sometimes we need to sacrifice money and time to be together.

p/s:To my friends I always pray that our friendship will last forever.