Search This Blog

Monday, May 25, 2009

Confession

Ya. I confess I love writing since I was little.When I was little I wrote about my imagination, my hope and my dream.

Now I write about my feel , my life , my thinking.Maybe some peoples think that I am famous- wannabe cause I am writing about my self.Then, what should I write? Their story?

I write and write until I feel release.No one can stop me except my self. Either people read this or not is depending on them.But writing here is depending on me.

My writing maybe not professional but I just write and watch this blog growing like myself.

Only Human

I become their inspiration

Truly I despair my self

They see my success

I witness my failure

They rely   on my strength

I embrace my weakness

They laugh with me

I feel lonely

They please with my smile

My heart is crying

My perfect life

Only in their imagination

At last I am only human

Tuesday, May 19, 2009

Amarah

Kalau aku marah.Memang muka aku pemarah tapi aku bukanlah orang yang sentiasa marah.As long aku boleh membebel still marah aku belum sampai puncak.

Kalau aku betul-betul marah, aku rasa nak termuntah.Rasa nak  meletup dada macam nak pecah otak.Mata akan berair dan rasa cam nak menangis.

Selalu aku takleh nak bercakap dengan tenang sebab tahan air mata. Selalu aku akan elak sedaya upaya untuk tidak bercakap atau menjawab atau melayan apa sahaja termasuk lawak-lawak yang ketika itu akan jadi lawak bodoh secara sendirinya.Muka aku rasa cam belon bila-bila je leh meletup.

Dan selalunya reason aku marah adalah sebab aku dah terlampau lama giler  bersabar.

Masa kecik-kecik kalau terlampau marah my mum akan peluk and cium aku dan cakap.”Sayang anak mama ni.”Selalunya tak kiranya camana aku melawan pun dia akan tetap peluk aku.Last-last aku menangis tak jadi nak marah. Mum, I wish that you can hug me again .Sob.. sob~

Friday, May 15, 2009

Greek Goddess

My face is not cute as you. No boys chasing after me like they do to you. I have no money and always hungry. If someone gives you nice handchief to wipe your tears;I always use my backhand to wipe it.

I am not popular and my name is not declared as Greek Goddess.

If you feel jealous at me, you should stop feeling that. Cause is not worth.

Wednesday, May 13, 2009

Moon, come and play with me!

oh bulan
enggan melayan diriku lagi
pabila airmata membasahi pipi
dan lagu lagu di radio
seolah olah memerli aku

-Yunalis

Haih..how long you’re gonna pretend nothing happen.

But if you don’t want to pretend, then how long you are going to be sad?

The answer is unknown. I want to pretend happy as much as I can and hoping all the sadness feelin will fade away.

Cause a lot of thing I want to do and I never want to postpone. Whatever that can I do with these two hands, I will do it. The rest I just leave it to God.

Tuesday, May 12, 2009

Gila

Sebenarnyaku jarang taksub sesuatu benda.Tapi aku kagum gak tengok orang yang minat sesuatu sampai gila-gila.Yela, diorang sangat berinisiatif, siap ada scrap book lagi.

Tetiba aku nak jadi gitu, minat sesuatu secara terang-terangan. Macam orang minat Mawi ke, camtu la lebih kurang.

At least aku merasa gak gilakan sesuatu. Ok Yuna, I choose to become your fan.Tapi takdela sampai tempel gambar jadi wall paper. Tapi at least belaja minat lagu-lagunya.

Sekarang aku suka layan Dan Sebenarnya dan Greek Goddess.

Oh bulan, enggan melayan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku


lalallalalala. Unid ni bertahan lama ke kegilaannya?

Sunday, May 10, 2009

Kebaya untuk Unid

Yah... Aku ngaku aku jarang berbaju kurung, tapi since balik ke Kulim aku belajar membiasakan diri.Dan koleksi baju kurung aku taklah banyak. Yang aku ada tak sampai pun sepuluh, kebanyakan orang kasi.

Baju kebaya aku yang pertama dibuat pada tahun 2009, then hari ini baru amik baju kurung moden. Selama ni aku asyik pakai baju kurung biasa.

Aku asyik bertanya samada sesuai ke pakai baju tu aku pakai pergi kerja.Rasa macam jangok pula.

Tapi mak saudara aku cakap."Kenapa pula tak elok?Lagi elok la.Asyik pakai seluar saja."

Mak aku menyampuk."Kan nampak manis."

Jaja. "Kalau along rasa tak sesuai untuk kerja, beri saja kat Jaja.Jaja pakai masa kelas."

Amboi~

Esok aku akan merasmikan baju kurung moden pertamaku ketika menghantar Jaja ke matrik.Baju kurung banyak kenangannya. Jarang buat sebab dulu kami orang susah, so banyak benda yang lagi penting daripada baju. Masa raya aku tak kisah samada ada baju ke tak ada, aku pakai saja apa yang ada. Sekarang ada duit sikit boleh la melaram.

Nasib baik badan aku susah naik, jadi baju yang sembilan tahun lalu pun masih muat. Tapi kadang-kadang bosan sebab pakai baju lama.Rasanya macam di zaman dulu balik.

Humm..baju kelawar, baju tuh aku tak pernah ada. Mungkin kena beli satu juga. Tambahan baru saja beli almari baju, banyak lagi ruang kosong.Banyak juga baju yang aku tak ada lagi ni.

p/s:Sesiapa yang nak bagi baju kat aku silakan lah. Ha ha ha

Wednesday, May 6, 2009

Password

Password is important.I always make sure that I 'll never forget my password.
One day when I want to login to the site, I got the messages that my password is not match.

I was twisting my brain like hell thinking what the hell I set as a password.
My password should not be so complicated but why this one is very difficult?
After gave up trying, I just enter Login without entering any password.

Guess what?It giving me access successfully. Then I wondering, what the hell with this site allowing user to enter nothing as a password.But afterall, it was tricky for me to figure out how I set blank as my password. Hai ya ya~~

Happy or Sad?

I just finished washing myself and then watching Kimora’s  show.I am little bit tired. It seems my schedule full packed with project and family.

Yah..I am eldest from eight. You can say that overall I will need to think about one of my sibling per day plus my personal life plus working life. Being born is not my decision; I cannot say I am super happy or sad. It’s just life.

Sometimes I think we need to live in our way but sometimes I think we need to adapt a life that given to us. No people want to be born in poor or bad condition but it is not us to decide. What we can do, pull ourselves together, be strong as much as we can and face it bravely.

Whatever, I just pray for the best. I was not born from the best family. Sometimes I feel irritating with my mother and never get along with my father. Sometimes my siblings make me drive to the hell. But if it sounds too good, I think it wasn’t me.

Imagine Unid was born in super rich family.Very nice parent and family.If I heartbroken I just tell my dad

“Dad, I want to continue study.Could you send me to USA ?”

Still my life does not sound good rite? Life is good when you feel sad and happy. I cannot choose either one, need to have both.

Saturday, May 2, 2009

Dunia nak kiamat?

Bosan baca paper, hari-hari cerita orang bergaduh.Sekarang heboh pula fasal Swine Flu.. before this Bird flu.Aku sendiri baru recover from Human flu.  Dunia nak kiamat ke?

and I working on Labor day. Working like hell not to blame my boss cause it is my fault. But lately otak aku mulfunction.Benda simple aku complicated kan, benda complicated aku simple kan and end up with bala bencana.

Otak aku slow ?Slow. Kena upgrade memory ke?