Monday, July 8, 2013

I loike...

Benda ni dah lama tapi unid baru terhegeh-hegeh.Sibuk plus malas.Tengok blog orang lain ada button Like , unid pun teringin gak.Padahal tah sapa nak like pun tatau.

Bersusah payah gak la sebab sample yang di beri tu untuk button Like betul-betul bawah Post Title,tapi unid pikir baik la unid campak kat bawah lepas orang baca.

Akhirnya setelah berkali-kali blogger throw error message takleh nak compile template , unid pun dapatla hasil begini.So lepas baca, baru boleh fikir nak like ke tanak kan?

Code tu unid dapat dari Facebook... cer Google camana. :)



Nota:Baru sangat dapat tak sampai seminit tadi, so tak test lagi.Cuba try test tengok!! :D

No comments:

Post a Comment