Tuesday, August 20, 2013

man jadda wa jadda

Dulu selalu dengar ayat ni, tapi takdala terasa sangat.Tapi hari ni tiba-tiba rasa lain macam.

Man jadda wa jadda


whoever strives shall succeed-siapa yang berusaha bersungguh-sungguh ,maka dia lah yang berjaya.

Mungkin dia suffer, atau kalah.Tapi bila dah berusaha bersungguh-sungguh ,lambat laun kejayaan akan jadi milik dia.

Mungkin kejayaan tu tak nampak pada mata kasar, kerana hanya orang yang berusaha bersungguh-sungguh tanpa putus asa akan sentiasa nampak kejayaan tu di depan.

jadi unid...nko dah habis usaha ke?

No comments:

Post a Comment