Thursday, August 22, 2013

Roti Nan Cheese

Beberapa hari lalu unid tersesat kat satu blog ni, cerita pasal roti nan cheese.Tiba-tiba unid pun teringin jugak, lagipun memang tak pernah makan.Tatau nak cari mana yang best kat Penang ni.Tapi nasib baik ada member bagi suggestion.

Member bagi suggestion kat Kapitan.Unid pernah nampak tapi tak pernah pi.

Kebetulan lunch hour tadi member ada call and ajak unid keluar makan.Dia tanya nak makan mana, terus unid cakap Kapitan.Nak makan roti nan cheese. :)

Inilah dia,rupanya.Member unid pesan Chicken Vindaloo and unid order roti nan cheese set sekali dengan tandoori chicken.Air pula unid order manggo lassi sebab teringat one of my teammate 's favorite drink is lassi.Rupanya rasanya masam dan tak berapa nak kena dengan tekak unid.Tapi unid habiskan jugak.

Chicken Vindaloo RM11.50

Roti Nan Cheese bukan set.Harga tak sure

Roti Nan Cheese set including Tandoori Chic RM10.50 kalau tak silap
Gambar ambik kelam kabut.Tunggang terbalik tapi takpa puas hati dapat makan.Sedap, unid suka.

Jumpa lagi ")

No comments:

Post a Comment