Thursday, January 24, 2013

Sempena cuti maulidur rasul

Assalamualaikum and Peace be Upon You :)

Hari ni cuti sempena Maulidur Rasul.Meh la sama-sama selawat ke atas Baginda Nabi S.A.W.Semoga kita akan jumpa dia kat sana nanti amin.Masa ni juga luangkan masa practice sunnah and belajar tentang baginda.

Hari ini unid plan nak siapkan baju kurung.Actually kain bajunya sudah ada, tapi disebabkan baju asalnya rosak so unid buat baju jer la. Baju kurung biru kosong.Alhamdulillah, tengok dah siap pun.
Nampak gayanya lepas ni kena cari manik untuk hiaskan.

No comments:

Post a Comment