Sunday, May 12, 2013

Jam

Birthday adik unid ,unid belikan dia jam.Jenama polo RM95 after discount with warranty 6 bulan.Tak sampai seminggu pakai dah rosak.Adui... jam yang dia beli kat pasar malam lagi tahan nampaknya.

Dulu unid beli jam jenama sama gak Polo kat adik unid yang sorang lagi.Tapi kes tu lagi dasyat.Sampai rumah buka kotak terus tak jalan.Padahal dekat kedai jam jalan jer jarum dia.

Sekarang bila face the same thing ,unid terpikir memang jam tu tak elok atau pun nasib unid yang malang.Tapi ada lagi satu jam polo yang tahan sampai sekarang.

Rimas woo..nak pi balik kedai jam and complaining here and there.Kalau jam sendiri lain cerita tapi ini jam hadiah.

Next time memang unid tak beli jam buat hadiah.Baik unid bagi ja duit.

No comments:

Post a Comment