Wednesday, November 27, 2013

DIY Mask Sheet

Assalamualaikum.

Unid hari tu rajin membeli Hada Labo Essence tu.Rajin la kejap menepuk-nepuk muka.Pastu makin malas dan malas dan  essence tu cam tersadai jer berabuk kat almari.Sampai satu hari jumpa benda ni kat watson.
Okay ,benda ni adalah mask sheet yang kita boleh celup dengan essence yang kita suka.
Lepas buka plastic dia, rendamkan benda ni dlm essence sampai kembang.Jangan tinggal semalaman sebab dia akan jadi kering kontang.Unid pernah try,bangun pagi terus takleh nak pakai.Buang jer terus.Lepas kembang,bukak and tampal kat muka macam biasa.




Berguna jugalah essence tu akhirnya.

No comments:

Post a Comment