Friday, November 29, 2013

Kelapangan

Assalamualaikum

Semalam unid beli jam baru.Setelah berbulan-bulan jam lama hilang.Ada gak beli jam kat pasar malam tapi nasib tak baik asyik rosak ja.Adik unid beli tak rosak-rosak pun.

Jam ini mahal la pada unid, first time allocate duit untuk jam.Ini sahaja jam yang ngam dengan tangan unid yang sekeping ni.Dapat guarantee dua tahun termasuk dengan batu-batu tu sekali.Moga-moga bersemangat sikit menepati masa.Hew hew.

Cantik tak?Gambar ni diambil dengan camera 360.Ho ho patutlah gebu kan, adakah rupa-rupa yang cantik posted kat facebook,blog diambil dengan application yang sama?


 Terbaca makna surah al Insyirah waktu tengah berserabut.Unid sengaja underlinekan ayat tu sebagai peringatan buat unid.Masa yang ada perlu disibukkan dengan amalan yang baik.Amalan tu bukan sekadar solat , puasa tapi apa sahaja amalan yang baik untuk kelangsungan hidup di dunia dan akhirat.Moga-moga dapat hidayah.amin.

No comments:

Post a Comment