Saturday, May 17, 2014

KRU

Kejadian ni berlaku minggu ni, tapi unid lupa bila.Samada Khamis atau Rabu.Pagi-pagi pakat menunggu lif kat office.Biasalah satu lif rosak maka sila bercinta untuk tunggu lif seterusnya.

Bila lif tu sampai, unid terus masuk dan terdengar perbualan lelaki lelaki India yang dah memang ada dalam lif tu.

'Edry,Norman,Yusry.'

Eh, macam kenal jer tiga bersaudara tu.
src

'I think one of them married...'

'Ya..ya..Yusry is married to Lisa Surihani'.

'Oh,previously he married to other woman right?'

'Yes...Erra Fazira.She is hot, man...even now she still hot.'

.
.
.
Nak jer unid join sekaki bergossip.Teheee... :D
First time dalam hidup unid dengar lelaki India bergossip fasal artis Melayu dalam lif.OMG, you guys are really HOT.Unid keluar dari lif tu dengan senyuman, seriously KRU, you guys ROCK.

Ha ha ha.Rupanya bukan pompuan jer selalu gossip retis-retis Malaysia.

No comments:

Post a Comment