Saturday, January 14, 2012

Sepet

Yes... if you happen to know that most of my teammate Chinese. So they're Chinese look la kan as me Malay look.So memang la tak dinafikan.

Tapi kan ada la satu insiden yang buat Unid gelak sorang-sorang bila teringat.Adalah mamat Chinese yang boleh dikategorikan workaholic.Kalau duduk kat desk dia tu takde la tengok dia buka benda merapu ke aper ke (ke ada tapi Unid yang tak perasan :P).Jarang la dia bangun nak pi toilet ke atau ke pantry.Sekali duduk kat tempat dia, dah macam statue.Duduk jer and buat kerja.

Ditakdirkan suatu hari kami menghadapi situasi tensyen.Unid pun duduk menyibuk dekat meja dia while dia dok stare dekat coding dalam keadaan yang agak tertekan.

Lepas tu dia buka spect mata dia, and tenyeh-tenyeh mata dia kemudian berkata."Aduh.. mata sepet tak nampak."

Hahahha..terus unid gelak.Bukan ke engkau dah dilahirkan sepet.Aduyaii... lawak tul rasanya.Sampai sekarang setiap kali dia complain pasal mata sepet mesti unid gelak."You was born with mata sepet."Complain banyak pun tak guna.. hahahhaha.

No comments:

Post a Comment