Sunday, December 29, 2013

Selamat Tahun Baru 1435/2013

Wah lagi beberapa hari dah nak masuk tahun baru.Dah bertambah la umur kita semua ya?Ada yang tak bertambah ke?
Kalau ikut calendar Hijrah dah masuk dah tahun 1435.

Selamat Tahun Baru~

Kali ni just nak update plan for year 1435/2014.Beberapa tahun kebelakangan ni , unid rajin membuat azam and try keep it on track.Before this, banyak azam tapi kurang effort nak buat.
Let revise apa yang unid dah buat untuk tahun 2012/2013.Unid cover yang unid ingat saja.
-oh, unid dah habis belajar menjahit.Boleh la jahit sikit-sikit, jahit langsir rumah, baju sendiri.Belum lagi ready nak amik upah.
-i want to improve my finance knowledge and upgrade my properties.InsyaAllah dalam masa beberapa bulan dapat la unid merasa duduk rumah sendiri.Penat woo menyewa.Hopefully financial stable, risau ni sebab semua benda naik.Gaji please la naik banyak-banyak.
-unid first time backpack luar negara.wah kat mana tu?Indonesia.Ye first try.InsyaAllah akan cuba selalu backpack lagi.Tapi ongkosnya dong...hew hew

Tu jer la yang unid ingat untuk tahun yang lepas-lepas.Untuk Tahun 1435/2014 pulak.

-belajar swimming.Kalau berangan nak travel mesti belajar swimming.Macam hari tu meleleh air liur kat Danau Toba nak swim, tapi tak reti.
-belajar self defense .Dah apply pun and dah masuk kelas tiga kali dah ni.Lepas ni boleh la wacha wacha.Actually antara reason unid apply sebab nak lost kan tanda-tanda buncit.Eh,bukan dah buncit ke?He he...
-belajar naik moto.wah ini penting gak.mana tau emergency nak kena pakai motosikal.
-rajin update blog.Oh , unid memang pemalas.Banyak benda nak cerita,banyak pic nak upload.Dekat facebook active tapi kat sini slow.Hu hu insaflah wahai unid.

Takat ini jer untuk tahun ni.Hopefully unid boleh sumbat banyak-banyak lagi.

Terima kasih, bye. :)

No comments:

Post a Comment