Sunday, July 30, 2017

Wahhh ... template baru!! Cayaalah

Okay , dah banyak hari asal buka laptop jer research, asal research jer buka laptop. So hari ni persetankan semua itu. Hari ni unid nak update blog.

Bila dok klebek ... eh eh ada template baru la. =) . Maka saya pun menggunakan masa saya untuk mengupdate template.Let me know how you like it.Apa apa yang rasa boleh improve sila bagitau, kalau rajin I ikut.Kalau tak eh eh sukati la kan =)

Ohh, gambar pantai kat atas nan damai dan indah tu gambar pemandangan masa kat Lombok.Ko jangan ingat mak jemah sukati nak celop gambar orang pastu buat macam hak milik sendiri k.

Dah, enuff pasal template.

Beberapa hari lalu, unid berasa mood swing dan sangat moodies.Biasalah most of the time  sometimes I am just grumpy old beautiful lady.Tapi tiba tiba ada member nak datang KL sebab dia ada conference. So dia nak order kan makan tapi fret kalau dia tak sempat ambil so dia mintak unid tolong ambilkan.Dia bayar siap siap, so nanti ada orang deliver ja kat office.

Kebetulan hari Khamis lepas unid memang lemau, tengah terpikir should I work from home ke tak sebab lately I kerja macam sewel, dan nak marah diri sendiri pun tak boleh sebab I am workaholic.Tiba tiba dalam lrt ada call dari no yang tak dikenali, rupanya delivery guy. Hah ... nasib unid pi office, baru teringat yang member tu order makanan untuk hari Khamis.Unid boleh lupa langsung hari tu hari khamis,Nasib baik betulla rasa nak pergi office.

Okay, makanan sampai 3 tupperware , unid usung naik office.I have no idea what.I just assume that the food is for my friend conference.

Tak lama kemudian, my friend call.Dia tunggu kat Starbuck kat bawah.Maka unid pun mengusung lah makanan tersebut ke Starbuck.Sampai sana, dia dah siap belikan kopi dan cakap."Jom lunch."

"Eh, bukan makanan ni order untuk conference ke?"

"Isk .. saya order sebab nak lunch dengan awak la."

Unid blank.Mati mati aku ingatkan makanan tu untuk orang lain.Rupanya tiga container tu untuk kami berdua jer.Nahh

Daging

cendawan

salmon

sos

Vietnamese Spring Roll + Starbuck

I am speechless sebab rasa surprise.Padahal actually bukan surprise pun, surprise terjadi because I am so ignorant and not even care to ask. Huhu.

But I am happy, plus because makanan tu banyak siap share dengan my colleagues lagi. Alhamdulillah.Thanks God for being nice to me although I am always moody and grumpy.

No comments:

Post a Comment