Thursday, March 8, 2012

bebel

saya diam hari ini.sebab? entah...hormon tak betul kut.salah kan hormon plak.

maybe sebab saya puasa, so saya nak kurangkan bercakap, membebel dan temper.haisshh.

pagi masuk ofis.tak buat kopi cam biasa, loh dah kata kan puasa

buka email ... deng! error kat production. cuak .. bengang ..tarik nafas .jaga puasa. ok.

biasalah dah kata kerja dengan ulat.so setakat ulat, serangga tu memang la lumrah hidup IT.

buat kerja . tiba-tiba IM masuk

officemate : are u ok?
me: ok

... diam.

hoh..rindu bebelan saya ke? ha ha ha. tula bila kita mengamuk tanak layan.sekarang baru tahu betapa diam itu kekadang bosan.

so bersyukurlah kalau wanita membebel, at least it still normal dari lelaki membebel.owh sangat buruk ok.

happy woman day! baru teringat sebab ada member wish - heh baru terasa diri ni pompuan.

No comments:

Post a Comment