Wednesday, March 7, 2012

Jatuh

Petang tadi terjatuhkan bekas air.2 liter air tumpah kat parking area.

A few weeks ago, sebotol penyegar udara yang freshly keluar dari supermarket, tumpah dalam kereta.Tumpah 450 ml, yang bersisa cuma 50 ml.Dipercayai penutup memang tak rapat waktu diambil atas rak lagi.Seminggu juga kereta tu berbau wangi teramat.

Dan banyak lagi benda yang baru nak diguna,tapi takleh pakai .Tatau kenapa?Sekali rasa nak mengamuk tapi dah kata bukan rezeki.Bukannya tak teliti awal-awal, ada yang terlebih teliti pun.Tapi still kecacatan tu keluar masa ianya jadi milik kita.Ironi betul kan hidup ni?

No comments:

Post a Comment